Carla de Kwant:

Lange tijd ben ik werkzaam geweest als cateringmanager bij een groot bedrijf. Daarnaast eet ik en geef ik vanaf 1998 de cellulaire voeding Herbalife met veel plezier door.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik bezig mijzelf en anderen te doen groeien in positieve zin. Mensen begeleiden zit in mijn bloed en ik ben dienstverlenend ingesteld

Ik ga efficiënt te werk, minimale inzet voor maximaal resultaat, gericht op zelfwerkzaamheid.

IMG-20210628-WA0002[5271].jpg

Ben u geïnteresseerd? Zo werk ik:

Bij de eerste intake bij mij thuis verstrek ik de producten die ik adviseer.

Bij een telefonische intake stuur ik de eerste bestelling naar je op.

 

Een eerste bestelling is voldoende voor 30 dagen, voor deze bestelling

geldt de 30 dagen niet goed terug garantie.

 

Begeleiding door mij hoort bij de Herbalife producten, dit kan bij mij thuis of per telefoon. Het is de bedoeling dat je zelf hiervoor met mij contact op neemt.

 

De vervolg producten die nodig zijn voor een optimaal resultaat dien

je zelf rechtstreeks bij Herbalife te bestellen, levertijd 1-3 werkdagen. Een link hiervoor is te vinden op de home pagina van

deze website.

 

Om goed te kunnen beoordelen wat Herbalife voor je kan betekenen dien je het tenminste 9 maanden de kans te geven. Dit omdat je lichaam eerst gaat reinigen, vervolgens vindt er achterstallig onderhoud plaats en daarna kom je in vorm.

 

Op het moment dat je besluit er tenminste 9 maanden voor te gaan is het wellicht een goed besluit om je in te schrijven als Herbalife member. Je directe voordeel is onder andere 25% groothandelswinst. (levertijd 1-3 werkdagen) Ook hiervoor is een link te vinden op de home pagina van deze website.

 

Na inschrijven kun je bovendien gebruik maken van de Herbalife website. Daar is een schat aan informatie te vinden wat je ook helpt om stap voor stap de betere versie van jezelf te worden.

 

Ik ben benieuwd waar jij vanuit je Hart het Licht op laat schijnen!